Prøv Green Tea Supercréme GRATIS!

Hjem/Gratis, Tilbud/Prøv Green Tea Supercréme GRATIS!

Prøv Green Tea Supercréme GRATIS!

Grønn te er en helbredende ekstrakt som har revitaliserende og oppstrammende virkning på huden. Olje fra grønn t har høyt innhold av vitamin B, C, E og K, og har enestående virkning på trett og slapp hud. Huden strammes opp, rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen.

Nå kan man prøve den fantastike hudkremen fra Aimé helt gratis!

Grønn te er en helbredende ekstrakt som har revitaliserende og oppstrammende virkning på huden. Etter kun noen få påføringen vil det være resultater – huden strammes opp, rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen.

Gi huden din den komplette hudpleie. Naturlig og helt uten parabener.

Stram opp huden!

Olje fra grønn te har høyt innhold av vitamin B, C, E og K, og har enestående virkning på trett og slapp hud. Grønn te er en av naturens sterkeste antioksidanter, og er helt suveren når det gjelder nøytralisering av frie radikaler som står for mesteparten av hudens aldring.

Gjør huden din en tjeneste – prøv Green Tea Dagkrem og gi huden den komplette hudpleie.

Bestiller du nå kan du prøve gratis i én måned, alt du betaler er kr. 45 i porto

Klikk her, og bestill Green Tea Dagkrem nok til 30 dagers forbruk – gratis*

*Du betaler kun kr 45 i porto.

Hent tilbud
Ingen utløpsdato

Seneste innlegg på bloggen

Gi huden din den komplette hudpleie, og bestill Green Tea dagkrem nå!

Olje fra grønn te har en fantastisk virkning på trett og slapp hud, på grunn av det høye innholdet av vitamin B, C, E og K. Antioksidantet grønn te nøytraliserer dessuten frie radikaler, som står for mesteparten av hudens aldring.

Grønn te er nemlig en av naturens sterkeste antioksidanter, som nøytraliserer frie radikaler som er mye av årsaken til hudens aldringsprosess. Green Tea dagkrem bruker olje fra grønn te, som har et høyt innhold av vitaminene B, C, E og K, som har en helbredende effekt på trett og slapp hud.

Gi huden din den komplette hudpleie, og bestill Green Tea dagkrem nå!

Med dagkremen Green Tea vil huden din derfor strammes opp, og redusere rynker og grove porer. Det beste av alt er at Green Tea dagkrem er naturlig, og helt uten parabener! Nå har du muligheten til å prøve Green Tea dagkrem helt gratis i 30 dager, du betaler kun kr. 45 i porto og ekspedisjonsgebyr.

Dagkremen Green Tea er en naturlig hudpleie, helt uten parabener. På kort tid vil du merke at huden strammes opp, rynkene blir mindre synlige og grove porer trekkes sammen.

Si farvel til slapp hud, og bestill Green tea dagkrem i dag!

2020-02-20T22:02:15+01:00

Legg igjen en kommentar