Gratis e-sigarett startpakk

Hjem/Gratis, Tilbud/Gratis e-sigarett startpakk

Gratis e-sigarett startpakk

E-sigaretten deres giver realistiske følelsen av å røyke vanlig tobakk sigarett, men uten å skade deg selv eller dine omgivelser. Nå har også du muligheten til å prøve den – helt gratis!

Noen av de mange grunnene til å velge norsk-sigarett:

  • Farmasøytisk produsert
  • Naturlige ingredienser
  • Sunnere og billigere end tobakk
  • Nordisk design og kvalitet

Hva du får:

Steam e-sigarett prøvepakke inneholder e-sigarett, lader og 14 dagers nikotinfilter.

Hent tilbud
Ingen utløpsdato
Norsk-sigarett tilbyr nå gratis e-sigarett startpakke - nok til et 14 dagers daglig forbruk.

Seneste innlegg på bloggen

Norsk-sigarett tilbyr nå gratis e-sigarett startpakke – nok til et 14 dagers daglig forbruk.

Røyke friske luft med Norsk-eSigarett Prøv Norges mest naturlige e-sigarett gratis Få en GRATIS e-sigarett nå Det trenger ikke være usunt å røyke – prøv Norges mest naturlige e-sigarett gratis E-sigarett 0 kr – KUN i dag! Norsk eSigarett give-away: Få en gratis e-sigarett i dag! Norsk eSigarett – et enkelt, lovlig og sunnere valg – prøv gratis!

Betingelser

Ja takk, jeg ønsker å bestille STEAM® Startpakke og betaler 0 kr for produkt og porto. Jeg er over 18 år og godkjenner vilkår for steam og afterpay

Ja takk, jeg ønsker å bestille Startpakken og betaler 0 kr. Såfremt abonnementet ikke avsluttes, mottar jeg en abonnementspakke hvert kvartal med 12 ukers forbruk (1 x STEAM® e-sigarett + 60 nikotinfilter, tilsvarende cirka 1200 sigaretter) for bare 699, per måned. Avtalen har en 14 dagers angrerett. Deretter begynner abonnementsavtalen, som kan sies opp med en varsel på 14 dager til slutten av kvartalet.

2020-02-20T22:02:42+01:00

Legg igjen en kommentar