Konkurranser

Hjem/Gratis/Konkurranser
Konkurranser2020-04-27T21:01:25+02:00

Konkurranser 2020

Konkurranser 2019 Hvis du også vil ha sjansen til å vinne i konkurranser, sjekk de daglige listene og de forskjellige kategoriene slik at du kan delta og ha gode vinnersjanser.

Delta i pengekonkurranser og vinn

Mange sjanser til å vinne gratis penger, kontanter og mer. Vil du vinne ekstra penger? Disse konkurransene kan være din sjanse. Bli med å vinne pengene du trenger for å kjøpe dagligvarer eller betale regningene, eller å bruke på ting du ønsker, men som vanligvis ikke vil kjøpe selv. Her er siden kontinuerlig oppdatert med pengepremier.

Få et uforpliktende tilbud på strøm, og bli med i trekningen av 1 års forbruk på strøm!

Nåværende konkurranser på nett

Vår online konkurranseside lar deg vinne en flott tur eller en ny iPhone. Du må ofte oppgi navn, telefonnummer og e-postadresse for å delta.

les mer om konkurranser

Ukens nye konkurranser

Hvis du vil sjekke ut de siste konkurransene som er lagt til i konkurranser.dk den siste uken, er du på rett sted. Her finner du de siste sjansene for at du kan vinne premiene du har drømt om. Her blir de beste og mest spennende av de nye konkurransene listet opp her. Ta en titt på denne siden som en del av den daglige «konkurranserutinen din» for å sikre at du ikke går glipp av en premie du vil vinne og ikke gå glipp av. Sjekk hver dag slik at du husker å delta i konkurranser der du kan få en ekstra billett hver dag. Du må også følge med på konkurransene som har en kort deltagelsesperiode slik at en vinnersjanse ikke passerer deg. Hvis du går glipp av en dag, ikke noe problem, blir de nye utdelingen / konkurransene sortert etter dagen de ble lagt til. Da kan du enkelt sjekke om du har sett alle mulige vinnersjanser. Hvis du også vil ha sjansen til å vinne konkurranser, må du huske å sjekke de daglige listene og de forskjellige kategoriene for å øke sjansen for å vinne.

Konkurranser – Vinn gode premier i konkurranser

Rabattjegeren.no tester alle konkurranser før de kommer online på siden vår. Da er du trygg på at informasjonen din ikke blir misbrukt eller at du blir lurt av telefonselgere. Du kan trygt delta uten å bli lurt eller motta spam-e-poster. Bare de beste er online, og vi oppdaterer hver dag med ny konkurranse.

Hva vil du konkurrere om og vinne?

Go to Top